Afbeelding overlay

Uitleg TSO

Dagelijks, behalve op woensdag, kunnen de kinderen onder toezicht op school overblijven in de middagpauze. 
De tso-coördinator voor onze school is Ingrid Bremmer (tso@demorgensterwierden.nl). Zij verzorgt de registratie, administratie en declaratie van de tussenschoolse opvang door middel van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Hierdoor hebben de overblijfmedewerkers altijd zicht op belangrijke informatie zoals allergieën, medicatie en telefoonnummers van de ouders. Voor ouders is het handig en gemakkelijk.
Het is de bedoeling dat alle ouders, ook degenen die hun kind niet of incidenteel gebruik laten maken van de overblijf, zich zo spodig mogelijk registreren in het systeem.

Ouders die zich in het vorige schooljaar al hebben geregistreerd, hoeven dat niet opnieuw te doen. De registratie blijft van kracht zolang uw kind leerling is op onze school.

Eerste registratie

U dient zich eerst eenmalig te registreren met brinnummer en ouderregistratiecode, zoals hieronder vermeld. Ga voor de eenmalige registratie naar www.tso-assistent.net (niet .nl) en klik daar op EENMALIG REGISTREREN.
Brinnummer: 09ZD00 (2 nullen). Ouderregistratiecode: 3739.

Als de registratie succescol is, maakt u in de laatste registratiefase de inloggegevens zelf naar wens aan. Wanneer u de zelf gecreëerde inloggegevens opslaat, bent u meteen ingelogd en kunt u de overblijf ook daadwerkelijk reserveren. Wij vragen u dringend om dan meteen voor de komende periode overblijf te reserveren (voor zover van toepassing natuurlijk).

Heeft u zich eenmaal geregistreerd, doe dat dan onder geen beding een tweede keer. Mocht het niet lukken, dan kunt u zich eventueel tot de TSO-coördinator wenden en stuur met vermelding van de school een bericht naar support@tso-assistent.nl.

Instructies

Als de instructies in het systeem uitleg behoeven, kijk dan eerst onder het vraagteken dat u in ieder scherm vindt. Een geïllustrerde instructie voor reserveren/annuleren vindt u onder DOWNLOADS als u bent ingelogd. Voor vragen over de overblijf zelf, kunt u terecht bij de TSO-coördinator: tso@demorgensterwierden.nl.

Kosten

Het overblijven kost € 1,20 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per email een specificatie van de gebruikte overblijf. De betaling is achteraf en gebeurt iedere maand per automatische incasso.

Regels en afspraken

De kinderen dienen zelf een lunchpakket en een theedoek mee te nemen. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen zich aan de overblijfregels houden. Bent u ingelogd in het systeem dan ziet u een knop DOWNLOADS. Daar vindt u alle regelingen en afspraken, voor ouders/verzorgers, kinderen en overblijfvrijwilligers. Het schoolbestuur is formeel verantwoordelijk voor de TSO - zie de schoolgids.

Smartphone

Uitsluitend voor reserveren, annuleren en bijwerken van aandachtspunten. Gebruik de gewone inlog voor het wijzigen van gegevens.

"Het thematisch werken met Alles in één is super!"
Maud
Leerling van De Morgenster
"Samen de dag zingend beginnen,
is een goed begin van de dag!"
Nils Waijerink
Leerkracht groep 8
"Op De Morgenster mag mijn kind zichzelf zijn!"
Yvonne
Moeder van Kevin