Afbeelding overlay

Nieuwe website online

Nieuwe website online

maandag, 30 jan 2017 // 16:14 uur

Onze nieuwe site is online!

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vormgeven en ontwikkelen van onze nieuwe website. Wij zijn erg trots op het resultaat! We hebben de afgelopen jaren alle op- en aanmerkingen van gebruikers geïnventariseerd en deze geprobeerd te verwerken in de nieuwe site, dankzij internet- en reclamebureau Bandwerk.nl uit Rijssen. Wij hopen u nu nog duidelijker te kunnen informeren en enthousiast te maken voor onze producten.

Kent u niet alle leerkrachten? Neem een kijkje bij "het team" onder "Informatie".

WIlt u op de hoogte blijven van het nieuws uit de groep(en) van uw kind(eren)? U kunt zich daarvoor aanmelden onderaan de homepage. U krijgt op een vaste dag in de week een mailtje als er nieuws over de groep van uw kind(eren) op de site is geplaatst.

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en het aanvullen van de informatie. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

U kunt ons ook volgen op Twitter (@pcbMorgenster). Daar vindt u korte nieuwsberichten.

Natuurlijk blijven wij u ook graag te woord staan via telefoon en e-mail, dus neem gerust contact met ons op of mail ons via info@demorgensterwierden.nl.

 

Icoon Twitter Icoon Facebook
overlay
"Onderwijs is het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen"
Nelson Mandela