Afbeelding overlay

DE MORGENSTER ZOEKT STERKE LEIDER

DE MORGENSTER ZOEKT STERKE LEIDER

woensdag, 31 jan 2018 // 17:59 uur

Als schoolleider heb je een duidelijke visie op onderwijs. Je bouwt aan een organisatie waarin kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Jouw christenzijn is daarbij de basis voor je handelen. Je durft bewuste keuzes te maken t.a.v. vernieuwingsprocessen. Deze komen ten goede aan het welbevinden van de kinderen, het team en aan de ontwikkeling van de school. Je bewaakt de kwaliteit en de resultaten van het onderwijs en zorgt voor implementatie en borging. Als schoolleider neem je verantwoordelijkheid en geef je medewerkers op basis van vertrouwen de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je brengt mensen in beweging en zet ze in hun kracht. Je verbindt door transparant en open te communiceren naar leerlingen, ouders en leerkrachten. Je bent een inspirerende, enthousiaste en daadkrachtige leider, beschikt over relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor. Je begint op 1 augustus 2018.

Functieomschrijving

  • Integraal schoolleider DB
  • Werktijdfactor 0,8 – 1,0

De Morgenster

  • Een protestants christelijke school die onderwijs biedt waardoor kinderen worden toegerust om te kunnen deelnemen aan en van waarde kunnen zijn voor de maatschappij.
  • Een school waar ieder kind mag stralen. Wij werken handelingsgericht met o.a. kindgesprekken en portfolio’s.
  • Een Kanjerschool. Dat wil zeggen: kinderen leren op een prettige manier met elkaar om te gaan, hun grenzen aan te geven en te reflecteren op hun eigen gedrag.
  • Een enthousiast en betrokken team dat positief kritisch meedenkt.
  • Zeer betrokken ouders die op een actieve manier meedenken en -helpen.
  • Onze school valt  - samen met vijf andere scholen - onder de vereniging Scholen met de Bijbel Wierden-Enter. De directeuren werken intensief samen, hebben aandacht voor elkaar en ondersteunen elkaar. Ze zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: Vertrouwen en Verantwoordelijkheid – Vakmanschap en Verbinding.

Word jij onze nieuwe directeur?

Solliciteer dan vóór 6 maart 2018. Een assessment maakt deel uit van de procedure. Je kunt je brief en CV sturen naar Gerlinde Baan: g.baan@smdb-wierden-enter.nl Meer weten? Stel je vraag via mail of telefoon aan Wim van Ginkel, directeur-bestuurder: w.vanginkel@smdb-wierden-enter.nl, tel. 06 26102269.

Nóg meer weten?

Icoon Twitter Icoon Facebook
overlay
"Niet de beste leerkrachten,
maar het beste in leerkrachten maakt het verschil"
Marcel van Herpen