Afbeelding overlay

Groep 1a/instroom

Groepnieuws - Groep 1a/instroom

nieuws uit de instroomgroep dinsdag, 29 mei 2018

Hallo allemaal,

we mochten vandaag naar de boerderij van de familie Vinkers van de Zuidbroeksweg. We gingen de pijlen volgen en konden zo alles mooi bekijken op de boerderij : de kalfjes, de koeien, en eenden en kippen, de machines en de melkstal. En we kregen ook nog wat melk of ranja en een stukje kaas of komkommer ! Het was een leuke ochtend ! Bedankt voor de gastvijrheid, familie Vinkers !!

In de klas staat nu het thema 'vervoer' centraal. We hebben er o.a. een leuk liedje over geleerd : 'Als ik later groot ben...' Vraag maar eens aan uw kind wat hij of zij wil worden, ze hebben...

Icoon Twitter Icoon Facebook
Nieuwe pagina donderdag, 19 apr 2018

Hallo allemaal,

Hier het eerste bericht van ons uit de instroomgroep. We zijn na de voorjaarsvakantie begonnen op school en we zijn al aardig gewend. We weten al dat we op de oranje dag een halve dag naar school gaan en op de gele dag een hele. Op de groene dag zijn we lekker de hele dag vrij ! Dan komt de rode dag, weer een hele dag en tenslotte de blauwe dag, lekker een half dagje, dan is het alweer weekend. We hebben het leuk samen en kunnen zo rustig wennen aan het naar school gaan.

We zitten met 7 kinderen in de groep : Daan, Anniek, Seth, Levi, Lars, Jorg en Sophie. En Jurre en Rens komen eerst...

Icoon Twitter Icoon Facebook
overlay
"Als je iets goeds ziet,
geef dan een compliment.
Als je iets fouts ziet,
bied dan je hulp aan."
Nelson Mandela